Slider[Style1]

GTA V Haberler

Yeni Çıkacak Oyunlar

Oyun Bilgiler

Oyun Haberler

Oynayışlar


Call of Duty: Black Ops III,Treyarch tarafından geliştirilen,Activision tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan first person shooter (FPS) türündeki video oyunudur.Oyun senaryo bakımından serinin önceki iki oyunuyla alakası yoktur. Sadece oyunun Rise&Fall adlı bölümde Hendricks tarafından bir önceki oyundaki Raul Menendez'in adı geçer.
6 Kasım 2015'te Activision tarafından satışı üstlenilen oyunda bir karakter, oyun boyunca oynanacaktır.Oyun Black Ops 2 den 40 yıl sonra, 2065 yılında geçer. Oyuna başlamadan önce karakteri cinsiyeti ve tipi(dış görünüşü) ayarlanır ve oyuna başlanır. Oyunun konusu, ilk bölümde bir robotun, karakterimizin bütün uzuvlarını koparması ve karakterimize biyonik uzuv takılması ile tekrar hayata dönmesidir.
KARAKTERLER:
Player:Resmi olarak bu şekilde bahsedilen ve oyuncunun hikâye ye başlamadan önce seçtiği karakterdir.Oyunda konuştuğu ve konuşmasının altyazı da çıktığı görülmüştür. Diğer oyunlardan farklı olarak, oyun esnasında ekranda ayakları gözükebilir.
John Taylor: 2019 doğumlu olan bir Amerikan Yüzbaşı sıdır. Baş karakterlerden dır. İlk bölümde 'Player'ı robottan kurtaran kişidir.
Kane:Oyundaki kadın karakterlerden dır.
Jacob Handricks:Oyundaki baş karakterlerdendir. Tecrübeli bir komandodur.İlk bölümde dahil çoğu bölümde karşımıza çıkmaktadır. Taylor tarafından öldürülür.
KASMA SORUNU:Oyun piyasaya sürüldüğü ilk hafta dünya genelinde 'fazla kasma' şikayetlerine sebep oldu. Hatta bazı bilgisayarların ekran kartı kullanılamaz hale gelmiştir. Bunun üzerine Treyarch, yaklaşık 500 MB boyutunda bir güncelleme çıkarmıştır. Bu güncelleme sayesinde kasma sorunu büyük oranda azalmıştır.
KAYNAK: Wikipedia

Call of Duty: Black Ops III Bilgi, Call of Duty: Black Ops III, Cod Black Ops III, Black Ops 3

Belkİ Bunlara Bakmak İstersİnİz

Bize Bir Yorum Atın

comments powered by Disqus
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Top