Slider[Style1]

GTA V Haberler

Yeni Çıkacak Oyunlar

Oyun Bilgiler

Oyun Haberler

Oynayışlar

2003 yılında çıkan serinin 2. oyunundan sonra çok büyük bir sessizlik içine giren Max Payne serisi 2009 yılında kendini gösterdi ve serinin 3.oyunu duyuruldu. İlk olarak 2009 yılında çıkacağı açıklanan oyun, önce 2010 yılına daha sonrasında 2011 yılına sarktı ve son olarak 18 Mayıs 2012 yılında çıkacağı duyuruldu.

Birçok kez ertelenen oyun çok büyük yeniliklerle birlikte 2012 yılında konsol ve PC’lerde olacak. Öncesinde GTA IV ve Red Dead Redemption’da kullanılan ve oldukça başarılı olan RAGE motoru dahada geliştirilerek Max Payne 3’e uyarlandı. Max, kendisi için acılarla dolu olan New York City’i bırakarak bambaşka bir atmosferi olan Sao Paulo’ya taşınıyor. Burada şehrin önemli bir kişisinin özel korumalığını üstlenen eski polis memurumuz Max, yaşadığı bunalımdan burada da kurtulamıyor. Max Payne’nin kasvetli ve karanlık havasını kaybedeceğini düşünen oyunculara Rockstar Games’den cevap gecikmiyor. Oyunun aynı şekilde aynı ruhu yansıtacağını söyleyen Rockstar Games, Max’in yaşadığı bunalımlarda geri dönüşler yaşayarak oyun içinde tekrardan New York City’e geri dönüşler yaşacağını söylüyor. Ayrıca seriye ilk defa multiplayer özelliğide getiriliyor.

Oyuncuların Max Payne 3’den beklentisi çok büyük. 2012 yılının en iyi oyunlarından biri olması bekleniyor.

Ahmet Hakkında

Blogger Alanında Uzmanlaşmış Teknoloji Oyun İlgilisi Ve Düşkünü Bloggerda Bol Bol Zaman Geçiren 7 Blogun Admini. GTA Ve CS Hayranı.



Belkİ Bunlara Bakmak İstersİnİz

Bize Bir Yorum Atın

comments powered by Disqus
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Top